Bart van der Vlugt maakt Topdivisie ploeg compleet

Bart van der Vlugt

Bart van der Vlugt zal aankomend seizoen uitkomen in de zwart gele kleuren van Team Skate4Air. De 26-jarige rijder uit Rijsenhout komt over van Brokers Flexibles en keert daarmee terug bij ploedleider Jelmer Looijesteijn, waar hij eerder ook als rijder van team ‘De Haan Westerhoff Zonwering’ mee samen werkte.

“Team Skate4Air is een leuke groep gasten die ik goed ken van de trainingen in Amsterdam. Het zijn jongens die wat voor elkaar over hebben en dat merk je in de trainingen en tijdens de wedstrijden”, aldus Bart. Ook de reistijd naar ploegtrainingen speelde mee in zijn beslissing. “De kortere reistijd van en naar trainingen maakt dat ik deze beter kan combineren met mijn werk. Hierdoor houd ik meer tijd over om te herstellen.”

Afgelopen seizoen heeft Bart als rijder van de ‘OKAY formatie’ veel geleerd. Aankomend seizoen hoopt hij met name op natuurijs weer een stap te maken. “We zijn zeer verheugd met de keuze van Bart om bij ons te komen rijden. Zijn veelzijdigheid, visie en rijstijl passen goed binnen onze ploeg. Daarnaast kent hij de jongens al jaren. We kijken nu al uit naar volgend seizoen”, besluit Jelmer Looijesteijn.

Met de komst van Bart is de Topdivisie ploeg van ‘Team Skate4Air’ compleet.

 

This site is sponsored by