Het weekend van Swen

IMG-3028

Een weekendje Skate4AIR

De wedstrijd in Deventer was geen topwedstrijd voor me, netjes de koers uitgereden maar ik merk dat er meer inzit dit seizoen. Er is dus nog werk aan de winkel om het geheel allemaal goed te laten vallen echter dat moest even wachten. Na de wedstrijd in Deventer stond er zondag namelijk nog een druk programma op de agenda voor me: de tweede clinic van Skate4AIR in Heerenveen. Druk in de zin dat je de hele dag van huis bent, ontspannen over het feit dat het altijd een gezellig dagje is en er genoeg bekende zijn om een praatje mee te maken. Ondanks het slechte weer met veel sneeuw waren er 130 fanatieke deelnemers afgereisd naar Heerenveen. De deelnemers stonden te trappelen om het magische ijs van Thialf te betreden en daar gezamenlijk onze trainingsrondjes te schaatsen. De energie die nodig is om in Oostenrijk en Zweden zoveel mogelijk kilometers te schaatsen spatten bij iedereen er vanaf. Logisch was dan ook de een gezellige middag die volgde, uiteraard met de bekende Skate4AIR koek en soep achteraf!

Na een kort nachtje bevond ik mezelf naast Skaty (mascotte Skate4AIR) midden in het centrum van Groningen. Want hier was de 24uursactie van studentenvereniging G.S.S.V. Tjas bezig, 24 uur lang fietsen en hiermee geld ophalen voor CF. De laatste loodjes waren het zwaarst maar na 24 uur stond de teller op 2470 euro!

Na een lange rit was ik s’avonds weer terug in Amsterdam, morgenochtend trainen en daarna zal de werkweek wel weer beginnen ;).

PS. Het media team van Skate4AIR heeft een geweldig naslagwerk gemaakt over de afgelopen editie van Oostenrijk en Zweden. De rol van de ploeg wordt hier ook heel mooi verbeeld, mocht je zo een mooi boek willen hebben laat het ons weten. Voor 10 euro is deze van jou!

This site is sponsored by