Team Skate4AIR slijpt erop los!

DitoAlle rijders van Team Skate4AIR hebben sinds afgelopen seizoen de luxe om gebruik te maken van de Dito slijpstenen. De verschillende stenen, die door Dito gesponsord zijn, werden afgelopen seizoen al veelvuldig gebruikt en worden ook voor komend jaar beschikbaar gesteld.

Schaatsers trainen veel, heel veel en het zal u niet verbazen dat er in de winter veel wordt geschaatst. Soms betekend dit dat er in een week wel 3x wordt geschaatst en daar komt de wedstrijd op zaterdagavond dan nog bij. Op botte ijzers valt niet te schaatsen dus zonder hoogwaardige slijpstenen zijn we nergens. De rijders waren dan ook blij verrast toen ze te horen kregen dat ze opnieuw gebruik kunnen maken van de Dito slijpstenen.

De diamanten stenen onderscheiden zich door het nauwkeurig en snel scherp slijpen van de schaatsen. Daarnaast zullen deze diamanten stenen altijd vlak blijven en hollen ze niet uit. Het feit dat de stenen ervoor zorgen dat je snel klaar bent met slijpen wordt als een groot voordeel gezien door de rijders.

Aan de ijzers kan het dus niet liggen komend seizoen! Op naar de winter zodat er weer flink geslepen kan worden. Dito bedankt!

De Dito slijpstenen zijn verkrijgbaar op Dito.nl en bij de erkende schaatswinkels.

This site is sponsored by