Trainingsweekend Limburg (UPDATE)

DSC_0405Het eerste trainingsweekend heeft het team inmiddels afgewerkt. Het leggen van de fysieke en conditionele basis stond op het programma. Twee dagen met prachtig weer zorgde ervoor dat onder mooie omstandigheden gedaan konden worden. De fiets trainingen konden afgewerkt worden door de door Andantino van Math Salden verzorgde fietsen en een overnachting kon er gemaakt worden door Andantino bij het fietshotel Parkhotel Valkenburg.

Verder, stonden er als specifiekere momenten op het programma. Zo werd er al nagedacht om als eerste onder de Boels-boog door te gaan op de Weissensee komende jaar. Daarnaast blijft voor een marathonteam ijs het allerbelangrijkste om op te presteren. Het warme weer nodigde ook uit voor een ijs controle in Maastricht. Conclusie kan zijn dat er niet alleen top ijs in Heerenveen ligt maar ook bij Luna Rossa in Maastricht.

Voor meer foto’s zie onze Facebook-pagina.

UPDATE (12 Mei) –¬†Vandaag te horen gekregen dat Team Andantino (waar de rijders van TEAM Skate4AIR onder vallen) het teamklassement gewonnen hebben. Op individuele basis was er nog de 2de plaats voor Wop van Cappelle over de drie opgenomen heuvels.

This site is sponsored by